• Egyedi szoftverfejlesztés

Szolgáltatásaink

Útvonaltervezés

Útvonaltervezés

A Dopti Kft. R-Plan megoldása a felhasználók igényei szerint számítja ki több jármű szállítási útvonalát több célállomás útbaejtésével. A távolság-optimalizálás mellett, a jármű kapacitása alapján kiszámítja az egyes rakományok optimális összetételét, mennyiségét. Az optimális útvonal meghatározása jól ismert feladat, de exakt módon nem lehetséges (a komplexitása exponenciális). A Dopti Kft. az utolsó évtized legújabb technológiáját felhasználva készített algoritmust az útvonaltervezésre.

Energetika

Energetika

A Dopti Kft. villamos energia területen előrejelző, optimalizáló és nyilvántartó megoldással rendelkezik, amelyek az enegergetikai vállalatok egyedi igényeit teljesíti. Az előrejelzési módszerek (korreláció, regresszió, idősor elemzés, neurális hálózatok, SVM modellek) alkalmazása nem eredményez elegendően pontos eredményt minden (speciális) nap illetve naptípus esetében. Az előrejelző keretrendszer több különböző szempont együttes figyelembe vételével képes nagy pontossággal előrejelzést készíteni. Az egyes specialitások figyelem bevéve különböző előrejelzési módszerek hozhatóak létre.

Rakodás optimalizálás

Rakodás optimalizálás

A Dopti Kft. rakodás optimalizálás megoldása a felhasználók igényei szerint képes összeállítani a szállítandó árút. A rakodás optimaliázálás alkalmazható gépjármű és raklap szinten is. A rakodás tervezéskor az algoritmus a rendelkezésre álló terület alapján kiszámítja az egyes kiszállítandó termékekre az optimális elhelyezését.Elérhetőségünk

  • Cím: 6723 Szeged Felső Tisza-part 30.

  • Levelezési cím: 6701 Szeged Pf.:961

  • Email:Elektronikus Posta Cím

© Copyright Dopti Kft. . Minden jog fenntartva.